Відмовлено Оскарження та вибачення за використання ПЗ для фарму | Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2026
Дописи
25
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 3732
2. Нікнейм адміністратора: –
3. Суть звернення:

Шановна адміністраціє GTA UA!
Доброго дня.
Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути моє покарання та, якщо це можливо, надати мені ще один шанс.
Минуло вже майже три місяці з моменту мого блокування. За цей час я мав достатньо часу, щоб повністю переосмислити свій вчинок і зробити для себе правильні висновки. Я не хочу шукати виправдань чи перекладати відповідальність на інших. Я визнаю свою провину повністю.
Я використав стороннє програмне забезпечення для отримання внутрішньоігрової переваги, чим грубо порушив правила проєкту. Це було моє власне рішення, і лише я несу за нього відповідальність. Сьогодні я чудово розумію, що одним необдуманим вчинком підвів адміністрацію, гравців та втратив довіру, яку заробляв протягом багатьох років.
За час гри я провів на проєкті понад 5000 годин. GTA UA стала для мене не просто грою, а місцем, де я проводив вільний час, знаходив нових знайомих, розвивався та отримував справжнє задоволення від гри. Я був лідером фракції, брав активну участь у житті серверів, завжди намагався приносити користь проєкту та підтримувати його розвиток. Саме тому мені особливо прикро усвідомлювати, що все це опинилося під загрозою через одну серйозну помилку.
Я не намагаюся применшити свою провину. Навпаки — я повністю усвідомив наслідки своїх дій. Майже три місяці без можливості зайти на улюблений проєкт стали для мене достатнім покаранням і серйозним уроком. За цей час я зрозумів, що жодна тимчасова вигода не варта втрати акаунта, у який було вкладено стільки часу, сил та емоцій.
Я знаю, що розблокування — це не моє право, а виключно добра воля адміністрації. Саме тому я не вимагаю, а лише щиро прошу вас дати мені можливість виправити свою помилку. Якщо це можливо, прошу розглянути можливість розблокування не лише акаунта, а й серійного номера, щоб я зміг повернутися до гри.
Я також знаю, що на проєкті раніше проводилися амністії для частини заблокованих гравців. Якщо моє звернення може бути розглянуте в межах такої можливості або будь-якого іншого пом'якшення покарання, буду щиро вдячний, якщо ви дасте мені шанс.
Зі свого боку можу дати чесне слово, що подібне більше ніколи не повториться. Я більше не використовуватиму жодного стороннього програмного забезпечення, ботів, макросів чи будь-яких інших засобів, які порушують правила проєкту. Я хочу повернутися лише для чесної гри та своїми подальшими діями довести, що зробив правильні висновки.
Щиро прошу вас врахувати моє каяття, мою тривалу історію на проєкті, активну участь у його житті та той факт, що за час блокування я повністю усвідомив свою помилку. Для мене це дійсно важливо, і я був би безмежно вдячний за можливість почати все заново.

Дякую вам за приділений час, уважний розгляд мого звернення та вашу щоденну працю над розвитком GTA UA.
4. Доказ отриманого покарання: –
5. Дата порушення: 27.07.2026

Денис Нікіфоренко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
791
Реакції
279
Бали
478
Вітаю
Акаунти з використанням стороннього програмного забезпечення не підлягають оскарженню.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі