- Реєстрування
- 9 Січ 2025
- Дописи
- 176
- Реакції
- 195
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин..
- Особистий нікнейм: Маттео Ернандес
- Суть скарги:
Вітаю шановна адміністрація.
Я хочу щиро вибачитися за те, що сталося, і прошу вас вислухати моє каяття. Я знаю, що порушив правила, і це мені дуже боляче. Під час зльоту гаражу я випадково вдарив гравця, і, на жаль, він помер. Це було абсолютно ненавмисно. Я не мав жодного наміру завдати шкоди чи порушити правила, але мої дії призвели до того, що я отримав бан.
Я розумію, що так не можна, і це моя помилка. Я щиро перепрошую перед усіма, кого я міг розчарувати. Цей сервер для мене дуже важливий, і я вкладаю в гру багато емоцій, часу та зусиль. Мені неймовірно шкода, що через мою необережність я став причиною неприємностей для інших гравців і порушив порядок на сервері. Я хочу, щоб ви знали, що я усвідомлюю свою помилку і дуже каюся за те, що трапилось.
Як тільки я зрозумів, що сталося, я одразу сказав “відкат”, адже розумів, що вчинив помилку. Я прошу вибачення за цю ситуацію і дуже сподіваюся, що ви зможете зрозуміти, що це була випадковість. Я обіцяю, що буду значно обережнішим у майбутньому і зроблю все, щоб більше не повторювати таких помилок.
Дуже прошу вас переглянути моє покарання і, якщо можливо, пом’якшити його. Це для мене дуже важливо, і я щиро бажаю залишитися частиною цієї спільноти.
Я буду вдячний за другий шанс і зроблю все можливе, щоб більше не порушувати правила.
Дякую за увагу і сподіваюся на ваше розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан
- Дата походження: 14.05.2025