Розглянуто Оскарження та обьясненя!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Balenci

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
163
Реакції
141
Бали
403
1. Хатор Баленси
2. Стефан Дюрант
3. Вітаю Шановна Адміністрація, пишу з поводу блокування на 40 днів за обман на адміністрації, я написав скаргу на гравців з відкатом 34 секунди, за фд та образу, після чого її розглянули, та пройшов час, як на мене персонаж цікавий закидує скаргу за обман та образу рідних, обман в тому що відкат обрізаний, пояснюю чому саме такий відкат, я записую відкат через Game Bar завжди остані 30 секунд, і час від часу він записує саме відкат 25-35 секунд по різному, після чого я закинув скаргу з метой покарання гравців, я розумію що взагалі міг не закидувати відкат але закинув, після чого в той же вечер коли я закинув скарги, я був в войсі з Адміністратором Адам Квенті, я йому це все пояснював саме за відкат та показував на демонстрації, та я пояснював що не закидую відкати такі з метою обмана адміністрації, Адам на це спокійно відреагував та посовітував ліпше програму для запису ніж Game Bar, на справді розумію що відкат малий але адміністратор міг відхилити їх, тож не були ці скарги в загалі з метою обману тож прошу запитати це адміністратора, також якщо не помиляюсь то маю фулл відкат всієї розмови в войсі, і з гравцями і з Адміністрацією і можливо Данил Волошин також це памʼятає, також образа рідних, вирвалось перед гравцем так як він завжди говорить іди на***, тож так і сказав, але не хотілось його дуже образити, тому вибачаюсь щиро, розумію що був не правий коли говорив ці слова, я розумію що не мав права так говорити гравцю, а за обман адміністрації, на справді не будо такої мети і навіть думок, запитайте в Адама, абож готовий надати фулловий відкат розмови з адміністратором та гравцями в войсі 04 сервера, надіюсь що дасте шанс, так як це перве моє таке покараня, та і в загалі останє, бо я і не мав навіть такого намислу спеціально обманювати, надіюсь отримаю шанс, та Вибачаюсь щиро перед гравцем якого образив, обіцяю що буду набагато здержанішим та обережним, також налагоджу інший спосіб запису гри, щоб таких ситуацій більше не виникало.. Я насправді не знав як увімкнути більше ніж 30 секунд, цього навіть адміністрація не знає, тому Адам Та Данил по просту по совітували інакший засіб, я не в загалі не мав мети обману, мене вже могла на багато раніше заблокувати за обман адміністраціі, але саме адміністрація КА і Неоф слідкуючий, зрозуміли мене та дали мені другий шанс, так як у мене по просту проблеми з відкатом я нічого не обрізалося, тому прошу дати шанс та розблокувати бо обману не було.. і Адам це знає і розуміє
4.
Тема 'обрізка відео | T-706'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/обрізка-відео-t-706.445839/

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,930
Реакції
1,042
Бали
444
Вітаю
Вас було оскаржено до 20 днів блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі