Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоОскарження та прохання розібратися в ситуації//Виключно для Сергія Коваленка
Суть скарги:Вітаю п. Коваленко. Звертаюся до Вас з проханням розібратися в ситуації:
Вчора відбувався зліт квартири, котра знаходиться біля Головного Управління Національної Поліції м. Київ. На зльоті все було добре, але за 1 хвилину до зліту, приїхали 2 людини з клану, та коли безпосередньо відбувся зліт, Вони відкрили вогонь. Після того, я повернувся до того місця, тим самим порушивши правило сервера, а саме: RK. З цим я повністю згоден, якщо не маленька деталь. Після подачі скарги на данного адміністратора (до цього ми повернемося трохи згодом), він бере відео-доказ, за скарги на нього, та відповідає на мою ж скаргу на людей, котрі відкрили вогонь по людям, котрі хотіли зловити квартиру.
АЛЕ!
Адміністратор видає покарання лише 1 особі, котра відкривала вогонь. Я, як минулий адміністратор (2 рази), я розумію, якщо немає NickName гравця, або його ID, покарання видати неможливо, але 2 людей вбили повністю всіх, хто там знаходився. Видали покарання лише 1 гравцю, а саме: Тимофій Хоумс [159456], але там була й інша людина, котра уникнула покарання; Це Максим Хоумс [198067]. Він зловив дану квартиру, котра злітала
Також:
Я згоден зі своїм покаранням, як я це казав раніше, але не згоден з часом покарання. У мене ніколи не було покарання за RK, і видавати одразу максимальне покарання за це (60 хвилин), [вибачаюся за такі слова] але це тупо. Покарання видається за рахунок минулого(-них) покарань. Так як у мене не було взагалі RK, і видавати 60 хвилин за це, просто тупо [ще раз вибачаюся за такі слова]
Також адміністратор не мав права видавати покарання самостійно, взявши мій відео-доказ на його скаргу та за рахунок цього відео-доказу видавати покарання по іншій скарзі. Адміністратор повинен був попередити ЗГА (для його розгляду була написана скарга) та надати посилання на скаргу, де було моє порушення, а не самостійно видавати покарання
Переходимо до попередньої скарги на данного адміністратора (як я це зазначав трохи раніше):
Була провокація зі сторони гравця на мотоциклу тим, що він подавав звуковий сигнал. Підійшовши до нього та зробивши зауваження трохи в грубій формі, він під'їхав та почав провокацію, але в той час поряд знаходився адміністратор Денис Верман (которого я згадую вже не в перший раз). Він бачив цю ситуацію (з чого я це взяв, з того, що мені було видано покарання за DM Car на 20 хвилин, хоч і не одразу). Вистрілити по колесу мотоцикла 2 рази + потім сказати "Відкат", і видавати за це також 20 хвилин це також не по нормативам видачі покарань. Також, у мене ніколи не було покарання за DM Car, окрім вчорашнього випадку
Нижче я прикріплю посилання на скарги, а також всі відео-докази, за котрі була затронута ця тема:
Скарга на адміністратора:Тик Скарга на людей, котрі стріляли при зльоті:Тик Також додам скріншот відповіді адміністратора на скаргу за DM на зльоті (за яку було покарано лише 1 людину):Тик DM на зльоті:Тик Покарання за DM Car:Тик
Прохання до Вас, п. Коваленко розібратися чітко в цій ситуації та запросити всі докази у адміністратора
На мою особисту думку, адміністратор є НЕ компетентний та прохання видати даному адміністратору дисциплінарне покарання
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу та переглянувши докази адміністратора, можу винести вердикт:
1) Брати відеоматеріал з скарг на адміністрацію брати можна, ніхто це не забороняє, таким чином було видно що ви повернулись на місце вбивства, а це якраз RK.
2) Максим Хоумса буде забанений за DM на зльоті, квартира буде відправлена на зліт
3) За РК вам дали не максимальне покарання, максимальне це взагалі варн, адміністратор консультувався зі мною та ГА з приводу цієї ситуації
4) З приводу вашої минулої скарги, я вже дав свою розгорнуту відповідь
Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.