Відмовлено Оскарження та чистосердечне вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимурка Гаджимагомедов

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
84
Реакції
153
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора Для ГА/ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Тимурка Гаджимагомедов, Петя Партизан
  3. Суть скарги:
    Я Тимурка Гаджимагомедов, пишу дане оскарження та хочу вибачитись за свої поступки.

4. Мені на основному аккаунті ( Тимурка Гаджимагомедов ) дали бан так як я образив Старшу Адміністрацію в /report, після чого мені видали блокування на 31 день ( мені залишилось 4 дня блокування на данному аккаунті ) . Після чого як мені видали блокування за образу Адміністраціі на основному аккаунті, в той самий день я зайшов з твінк аккаунта та за деякий час мені видали ще одне блокування на твінк аккаунт ( Петя Партизан ) за обхід бана на 62 дня. Хочу оскаржити блокування або його зняти на твінк аккаунті ( Петя Партизан ) , я розумію що я порушив дане правило а саме 2.16 UKRAINE GTA. Я знаю що незнання правил не звільняє від відповідальності, я не знав що це заборонено так як буквально місяць тому можна було грати на твінк аккаунті якщо він був створений до бану. Хочу ще раз вибачитися та пообіцяти Вам що більше не буду порушувати дане правило та взагальному всі правила UKRAINE GTA. Та попрошу Вас зняти наложене Вами блокування на мій твінк аккаунт або скоротити термін покарання. Основний аккаунт можете лишити без змін, так як там залишилось 4 дня блокування.
    Дякую заздалегіть!!!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  6. Дата походження:10.11.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Відмовлено в оскаржені за сказані вами слова.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі