Відмовлено Оскарження чсп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм:Сергій Новік
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня,

Звертаюся до адміністрації проекту з проханням переглянути мою ситуацію щодо виключення мого облікового запису з чорного списку та поновлення облікових записів.

Отримавши повідомлення про це рішення, я хочу висловити своє здивування та попросити можливість пояснити обставини, які призвели до такого кроку. Нерозібравшись в ситуації та на фоні гарячої обстановки так висловився,що було не варто робити, відбувши покарання понад 3 тижнів, я зрозумів свою провину. Завжди ставився до проекту з повагою і старанням дотримуватися усіх встановлених правил та норм(навіть у грі історія покараннь жодного разу не було отриманно за грубі порушення), до висловлення свого за який мені шкода, адже не розібравшись в ситуації я проявив себе так, також я здійснив вагомий внесок у проект, такі як:
1) Мною були виявленні продавців аккаунтів\віртів, та відразу передані ГА 02, 04, 05 серверу з подальшим блокуванням їх тик
2) Також було заблоковано велика кількість гравців з використанням ПЗ, що покращувало гру іншим учасникам проекту, були проведенні перевірки на використання ПЗ для достовірності у їх чесній грі
3)Брав активну участь в житті проекту, що було дуже до вподоби іншим учасникам проекту та адміністрації тик
4) Завжди ділився власним досвідом з адміністраторами для вирішення певних проблем\конфліктів між гравцями, що значно покращувало їх роботу на 02 сервері та не тільки
5) Були виявленні махінатори\Шахраї, які отримували покарання, згідно чого гравці нашого проекту та 02 серверу отримували задоволення, і все більше переконувались у безпеці власних ігрових коштів тик

Це наразі частина мого внеску у данний проект, надіюсь це все було зроблено не даремно, і додасть позитиву до схвального рішення

Вважаю, що можливо виникла недорозуміння або помилка, і я готовий співпрацювати для розв'язання будь-яких непорозумінь та виправлення будь-яких можливих порушень.

Буду вдячний за можливість відновлення мого облікового запису та продовження участі в проекті. Глибоко ціную вашу увагу до цього питання та впевнений, що разом ми зможемо знайти конструктивний шлях вирішення.

З повагою, Сергій Новік
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик(Дискорд), тик(лаунчер), тик(посилання на форумний аккаунт)
  2. Дата походження:07.03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі