Відмовлено Оскарження, щирі вибачення перед адміністрацією

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
65
Реакції
55
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович (6052)
2. Нікнейм адміністратора Семпроніо Серо
3. Суть скарги:
Доброго вечора, шановна адміністрація Ukraine GTA!

Пишу з щирим вибаченням і проханням переглянути мій бан тривалістю 6000 днів за порушення правил — продаж віртуальної валюти. Я повністю визнаю свою помилку і розумію, що своїми діями порушив правила проєкту та довіру спільноти.

З моменту блокування минуло вже понад 68 днів ( +-2 місяці) . За цей час я багато переосмислив свою поведінку й ставлення до правил. Тоді я не усвідомлював усіх наслідків своїх дій, але зараз чітко розумію, що був неправий і що жодні виправдання тут недоречні.

Ukraine GTA для мене — не просто сервер, а улюблений проєкт і спільнота, з якою пов’язані найкращі спогади. Наближається весна, а не за горами літо, і моя єдина щира мрія — знову мати можливість пограти на цьому проєкті чесно, дотримуючись усіх правил і показуючи приклад коректної гри.

Окремо прошу вибачення у всієї адміністрації Ukraine GTA за порушення правил та за час, який вам доводиться витрачати на розгляд мого звернення. Я щиро каюся у своєму вчинку й дякую вам за вашу працю, терпіння та підтримку порядку на проєкті.

Дякую за час і за розгляд мого звернення. Сподіваюся на розуміння та шанс виправити свою помилку. Щиро прошу дати мені останній шанс((

З повагою Максик Абдурахматович
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): нище
5. Дата порушення: 04.12.2025

Вкладення

• бан.jpg
    бан.jpg
    236.1 Кб · Перегляди: 32

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Враховуючи останні події що Вас за той час коли ви відбували покарання на 06 Ви намагались продавати ігрову валюту на 01 сервері
Саме тому Ваше покарання залишається чиним і оскарженню не підлягає

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі