Зачинено Оскарження щодо чітів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Васьків

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
211
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Кирил Миклин
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Хочу щиро попросити вибачення перед адміністрацією сервера за ситуацію, яка склалася. Я розумію, що акаунт отримав блокування за використання стороннього ПЗ, і усвідомлюю, наскільки серйозним є таке порушення.
Я хочу чесно пояснити ситуацію. Певний час тому я припустився ще однієї великої помилки — продав свій акаунт іншій людині. Уже зараз я розумію, що це також є порушенням правил сервера і цього категорично не можна було робити. За моєю інформацією, саме після цього на акаунті були використані чіти, через що я получив бан.
Я не намагаюся повністю зняти із себе відповідальність. Навпаки, я розумію, що саме через моє рішення передати акаунт усе це стало можливим. Якби я не зробив цього, такої ситуації могло б не виникнути. Саме тому я визнаю свою провину за цей вчинок і щиро шкодую про нього.
Після цього випадку я зробив для себе дуже серйозні висновки. Я зрозумів, що акаунт повинен залишатися лише у власника, а будь-яка передача чи продаж можуть призвести до таких наслідків я не знав що інший власник буде використовувати чіти . Це був для мене важливий урок, який я запам'ятаю надовго.
Я щиро прошу вибачення перед адміністрацією за всі незручності, які виникли через мої дії. Мені дуже прикро, що через мою неуважність було порушено правила сервера. Я не хочу, щоб мене сприймали як людину, яка навмисно намагалася нашкодити серверу чи отримати нечесну перевагу.
Якщо мені буде надано ще один шанс, я гарантую, що більше ніколи не передаватиму свій акаунт іншим людям, не використовуватиму стороннє програмне забезпечення і суворо дотримуватимусь усіх правил сервера. Я готовий відновлювати довіру своїми діями, а не лише словами.
Я дуже ціную сервера, людей, із якими тут познайомився, та час, який провів у грі. Саме тому мені дуже хотілося б отримати можливість повернутися і почати все з чистого аркуша.
Щиро прошу розглянути моє звернення та, якщо це можливо, дати мені останній шанс. Обіцяю, що більше подібних порушень з мого боку не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://imgpile.com/p/UWGdtI5
5. Дата порушення:04.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі