Відмовлено Оскарження яка причина чому відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tima_q123

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
23
Реакції
3
Бали
8
1 нікнейм адміна
2нікнейм особистий Тімка Ісправний
3суть скарги чому мені відмовлено так я там трошки обманув гравця але він дуже грубий до мене він не дав умови нема не якої скарги на мене на форум і мене забанили що це таке я обманув тому що він ставився по хамські і обзивав маму прошу розбанити або зменшити срок
4докази https://ibb.co/KxZqD7J6
5дата походження 20.09.25

Tima_q123

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
23
Реакції
3
Бали
8
1 нікнейм адміністратора Server
2особливий нікнейм Тімка Ісправний
3суть скарги я знаю що я обманув деякого гравця ну це було допустимо він обзивав мою маму я його рішив наказать та обманув він записував якийсь фрапс але не яких умов він не говорив і не виложував на форум як мене могли тоді заблокувати я знаю з своїм дозвіллям що адміни на слово не вірять а це означає що в гравця є друг адмін який. Замаскерувався під нікнейм сервер щоб не розпізнали а це заборонено якщо нема доказів не прописані умови та фрапс більше 2хв не рахується він мене не виловив а його друг мене забанив прошу провести бесіду з адміном а мене або розбанити або зменшити срок можу вибачитися перед гравце але він хай теж вибачиться дякую за повагу Тимофій 4докази https://ibb.co/KxZqD7J6
5дата походження 20.09.25

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,626
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Ви отримали покарання за порушення правил

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
В оскаржені відмовлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі