Відмовлено Оскарження 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ронський

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
70
Реакції
64
Бали
67
1. Discord сервер(-и): 06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: ange1lls
4. Суть звернення: Вітаю, Шановна техпідтримка ! Звертаюся до вас що до розблокування мого дискорду на 06 сервері юкрейн Гта. Я зізнав свою помилку що дав свій акаунт людині та вона з мого акаунту писала погані речі. Прошу піти мені на зустріч та розблокувати мій дискорд профіль, я готовий далі суворо дотримуватись правил не надавати нікому свої особисті дані та відповідати за дії мого акаунту, тому прошу надати мені шанс та розблокувати мене на 06 дискорд сервері хоч це були і тяжкі порушення 13.2 правила UG дискорд сервер, але кожен має шанс кожного можна зрозуміти та пробачити. Так як зробити новий дискорд це є обхід блокування а грати на проекті без дискорда не зручно та для вступу в клани або Держ.орг це обовʼязкова потреба. За ці три тижні я вже подавав оскарження на які мені відмовили також я повністю зізнав свою помилку. Мій останній шанс це оскарження. Тому прошу піти мені на зустріч і надати мені останій шанс і якщо я повторю ще таке саме або буду порушувати правила дискорд серверу, згодний покарати мене вищою мірою без розгляду оскарження в подалі. Дякую !
5. (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 02.08.2026

Вкладення

• IMG_4485.png
    IMG_4485.png
    288.8 Кб · Перегляди: 5
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
236
Реакції
100
Бали
244
Вітаю, шановний гравцю,

Факт передачі акаунту іншій людині, якою було зроблено правопорушення, не є підставою для зменшення покарання, оскільки за всі дії, повʼязані з Вашим акаунтом, несете відповідальність безпосередньо Ви! Ваше порушення було жорстким та критичним, тому наразі в оскарженні вимушені Вам відмовити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі