Зачинено Оскарження/2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Басараб

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Влад Басараб
2. Нікнейм адміністратора: забанив 1 раз Кейт Коваленко а другий перевидача Семперіо Серо
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє проєкту,
звертаюся до вас із щирим проханням розглянути можливість мого розбану. Я повністю усвідомлюю та визнаю своє порушення правил сервера, а саме пункту 5.17 — OOC образа родичів. Розумію, що подібна поведінка є неприпустимою, порушує ігрову атмосферу, правила спільноти та проявляє неповагу як до інших гравців, так і до адміністрації проєкту.

У момент порушення я піддався емоціям і допустив висловлювання, які не відповідають нормам спілкування. Я розумію, що жодні емоції чи ігрові ситуації не можуть бути виправданням для OOC образ, тим більше образ родичів. Я щиро шкодую про скоєне та приношу свої вибачення всім, кого міг образити своїми словами.

Хочу окремо подякувати адміністрації за надану перевидачу та шанс виправитися. Для мене це є показником справедливого та лояльного підходу з вашого боку. Цей шанс я сприймаю серйозно й відповідально. Я зробив для себе чіткі висновки, переосмислив свою поведінку та зрозумів, наскільки важливо зберігати повагу, стриманість і дотримуватися правил у будь-яких ситуаціях.

Запевняю вас, що надалі я буду уважнішим до своїх слів і дій, суворо дотримуватимусь правил проєкту, не допускатиму OOC конфліктів та образ, а також підтримуватиму здорову ігрову атмосферу. Я зацікавлений у чесній та довготривалій грі на сервері й не хочу втрачати можливість бути частиною цієї спільноти через власну помилку.

Прошу дати мені можливість довести свої слова на практиці та надати шанс на розбан. Обіцяю, що подібних порушень з мого боку більше не буде. Дякую за ваш час, увагу та розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://imgpile.com/p/Dr6sl97
5. Дата порушення: на скриншоті

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,098
Реакції
877
Бали
253
Вітаю.

Ми приймаємо до уваги Ваші щирі вибачення але на жаль це не вплине на прийняття рішення по розблокуванню вашого акаунту, 07.01.2026 року Ви подали оскарження і ваш термін блокування був зменшений до 7 днів.
Відбувайте покарання та робіть висновки

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі