Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: Шановна слідкуюча адміністрація. У мене на одному з аккаунтів є зчс та ніхто ж його оскаржувати не збирається все відмовлено і відмовлено.. На мою думку 90 днів за поведінку це треба мати рівень IQ більше 200. Раз слідкуючі такі правильні (нікого образити не хочу) але я рознесу все по фактам бо я терпіти цього не буду.
Розпочнімо з шановної Наталі:
Наталія Дребіт це людина котра якось встала на посаду лідера і поставила свого коханого чоловіка (звісно ж по блату)(коли я питав у Наталі чи можна встати якось на довірку вона сказала шо до обзвону Влад уже точна довірка) на довірку не думаючи нічого. Але з часом Наталя карденально помінялась.. Почала матюкатись у голосові повідомлення та нецензурно виражатись (напишіть мені в тг я вам все достовірно представлю) лідеру ж заборонено неадекватно висовлюватись. Також у день звільнення я захожу до неї у діскорд запитати за що ЧС а вона починає мене крити матами шо я її заї.. шоб я від неї від'ї... і так далі тобто уже видно шо стресостійкість у людини надто мала та як з такою стресостійкістю вона встала на лідера. (відео можу надати у приват дс/тг). Також перед звільненням вона погрожувала тим що зробить так що я більше не встану нікуди. Більше не маю чого додати до неї.
Йдемо далі до шановного Владислава:
Владислав це дуууже тяжка людина ну от прямо дужеее. Коли я був на перевірці у НПУ Д він до мене почав хамити та усілякими способами відібрати від мене його підлеглих працівників аби у мене нічого не вийшло (клац). Хоча я йому нічого не зробив. Якшо судячи та дивлячись на те що Влад додав у таблицю це тіки 2 скріна з видачами догани а докази порушення - немає а коли він написав у попередньому оскарженні аби я йому написав у Телеграм - він мене заблокував. А недавно розблокував та зробив так що я йому не напишу не маючи телеграм преміуму, тож логічно я не можу запросити докази порушень (клац). І щоб мене добити він почав вербувати своїх працівників на те щоб вони писали в будь яких скаргах стосовно нього або де йдеться мова про мене те що я завжди винен. Також хочу додати те що дана особа ну дуже підриває мою репутацію а саме: вернемось до часів перевірки про яку було сказано трішечки вище. Я відігрую собі рп, а він починає мене збивати тим що у чат пише "ну шо ричков обманув адміністрацію на обзвоні?". Я його проігнорував та почав далі відігрувати а він далі в голосовий чат те саме. Також вернемось уже до нинішніх днів а саме 21.03.2025. у цю дату і Владислав і Максим Дребіт заходять до мене у голосовий чат спілкування із усіма працівниками і починає підривати мою репутацію кажучи що я обманщик шо мені капець і тп. І на кінець додам те що він спеціально пожалівся(на мою думку) Ткачу за те що його Майор видав подяку за годування о/с. аби мене зняли і йому це вдалося. Не розумію як його допустили до ігрового помічника.. На цьому ніби усе.
А Слідкуючого я попрошу аби хочаб скоротив чс до 30-40днів або варном/баном/джаїлом. Тому що 90 днів відсидіти - фізично не можливо. Дякую за розуміння очікую залюбки на Ваш вердикт шановна слідкуюча адміністрація.
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: Недостатньо доказів + заступник вже не перебуває на своєму пості.
Ваш ЗЧС було скорочено до 30 днів з моменту розгляді даної скарги.
Зачинено!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.