Розглянуто Оскарження WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора:Мейсон Блек
  2. Особистий нікнейм:Ден Хандерсон
  3. Суть скарги:Мене арештував співробітник СБУ. Після затримання мене було доставлено до НПУ, де він почав проводити процесуальні дії. Проте до моменту конфіскації будь-яких речей, відповідно до рп і як кажуть і вчять Лідери/Адвокати до конфісуції, повинна бути виконана послідовність дій через /me, /do, /try, якої не було речі було вилучено без належного РП-супроводу після цього працівник почав провокувати мене, вживаючи необґрунтовані звинувачення, ображав мене і зловживав словом "Оффтоп", хоча мої дії були емоційною реакцією на несправедливість ситуації.Зізнаюся, я не стримав емоцій, не погоджувався з ситуацією і вийшов з гри. Це була емоційна помилка, але її спричинили дії працівника, які, на мою думку, порушували правила RP.
    Прошу переглянути виданий мені варн, з урахуванням усіх обставин, та вжити заходів щодо дій працівника, який, на мою думку, порушив рп-етикет.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 07.07.2025
  6. Відео з того момента:Тиць Примітка: не був повний фрапс так як не думав що від співробітника будуть образи то що
  7. TimeCode:0.13-0.19 0.24-0.41 0.50 пробував інкримувати статью 10.3(Образа) хоча я це також казав в оффтоп 4.43-5.10 не повага + образа + субординації я вже був не згідний з цим був і лівнув

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Щодо WARN'у:

Покарання видано доцільно, оскільки ви залишили гру під час проведення процесуальних дій, що заборонено за будь-яких обставин.

Щодо конфіскації предметів:
Співробітнику буде винесено дисциплінарне покарання через відсутність підтверджувальних доказів проведення РП відігравання конфіскації. Вам буде компенсовано кошти за вилучені предмети.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі