Ден Хандерсон
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 170
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:Мейсон Блек
- Особистий нікнейм:Ден Хандерсон
- Суть скарги:Мене арештував співробітник СБУ. Після затримання мене було доставлено до НПУ, де він почав проводити процесуальні дії. Проте до моменту конфіскації будь-яких речей, відповідно до рп і як кажуть і вчять Лідери/Адвокати до конфісуції, повинна бути виконана послідовність дій через /me, /do, /try, якої не було речі було вилучено без належного РП-супроводу після цього працівник почав провокувати мене, вживаючи необґрунтовані звинувачення, ображав мене і зловживав словом "Оффтоп", хоча мої дії були емоційною реакцією на несправедливість ситуації.Зізнаюся, я не стримав емоцій, не погоджувався з ситуацією і вийшов з гри. Це була емоційна помилка, але її спричинили дії працівника, які, на мою думку, порушували правила RP.
Прошу переглянути виданий мені варн, з урахуванням усіх обставин, та вжити заходів щодо дій працівника, який, на мою думку, порушив рп-етикет. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
- Дата походження: 07.07.2025
- Відео з того момента:Тиць Примітка: не був повний фрапс так як не думав що від співробітника будуть образи то що
- TimeCode:0.13-0.19 0.24-0.41 0.50 пробував інкримувати статью 10.3(Образа) хоча я це також казав в оффтоп 4.43-5.10 не повага + образа + субординації я вже був не згідний з цим був і лівнув