Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
Нікнейм адміністратора: Керівництво проекту.
Особистий Нік: Сергій Аддерли
Суть скарги: Шановне керівництво команди "Ukraine GTA",
Хочу звернутися до вас з проханням та обговорити ситуацію, яка призвела до того, що я був включений до чорного списку гри "Ukraine GTA". Ретельно проаналізувавши ситуацію, я розумію, що мої дії спричинили негативні наслідки для ігрового середовища та взаємин у грі.
Обіцяю в подальшому утримуватися від будь-яких дій, які можуть призвести до конфліктів чи порушень в правилах гри. Розумію, що спокійна та дружня атмосфера є важливою для задоволення гравців та успішного функціонування гри.
Важливо підкреслити, що всі особи, які були причетні до спровокованого конфлікту або порушень, були вже наказані та виключені з гри. Докази їхніх порушень були надані керівництву проекту, і відповідні заходи були прийняті.
Буду вдячний за можливість особистого розгляду моєї ситуації. Готовий відповісти на всі ваші запитання та надати додаткову інформацію, яка може бути важливою для вирішення цієї ситуації.
З повагою, Сергій Аддерли
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 20.03.2024

Конан Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
127
Реакції
186
Бали
48
Хотів би заступитися за Сергія Адерлі. Можливо в нього були якісь порушення, можливо він не міг стримувати своїх ємоцій при вирішенні деяких конфліктів, тим не менше він зрозумів свої помилки і зробив висновки. Знаю точно що він вніс свій великий внесок в розвиток проекту. Такі люди як Сергій потрібні проекту, бо він має не тільки досвід адміністратора, а й великий життєвий досвід, що дуже важливо. Можливо і не зовсім по правилах, але він міг вирішити багато ситуацій і проблем гравців на сервері. Я вважаю що кожна людина може помилитись і заслуговує на другий шанс. Впевнений що і в керівництва є багато помилок, але ми люди, а не роботи і це нормально. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Надіюсь що ви адекватно поставитесь до даної ситуації і приймете правльне рішення. Дякую за увагу.

Юкі Литтл

Котик?
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
22
Реакції
0
Бали
3
Хотів би заступитися за Сергія Адерлі. Можливо в нього були якісь порушення, можливо він не міг стримувати своїх ємоцій при вирішенні деяких конфліктів, тим не менше він зрозумів свої помилки і зробив висновки. Знаю точно що він вніс свій великий внесок в розвиток проекту. Такі люди як Сергій потрібні проекту, бо він має не тільки досвід адміністратора, а й великий життєвий досвід, що дуже важливо. Можливо і не зовсім по правилах, але він міг вирішити багато ситуацій і проблем гравців на сервері. Я вважаю що кожна людина може помилитись і заслуговує на другий шанс. Впевнений що і в керівництва є багато помилок, але ми люди, а не роботи і це нормально. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Надіюсь що ви адекватно поставитесь до даної ситуації і приймете правльне рішення. Дякую за увагу.
+++++

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,576
Бали
257
Вітаю, шановний гравець, покарання буде знято, в наступний раз не порушуйте правила.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі