Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Автоматович

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
204
Реакції
311
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
  2. Особистий нікнейм: Максон Ланько
  3. Суть скарги: Ми були приблизно 3 години на ВЧ крали патрони потім до нас прийшли працівники Державних організацій ми відбивались та крали патрони після чого ми сидим відбиваємся і нас залишилось 3 людей і одного з наших відкидує адміністратор за порушення правил нападу після чого відкидує і мене. Прошу видати покарання Адміністратору томущо він мені видав покарання у вигляді Порушення Правил нападу 2.1, 2.5 при тому всьому порушення 2.1 у мене нема оскільки я не виходив з гри
    Також хотів би отримати якусь винагороду оскіки я вже відсидів всі срок в Деморгані
    2.1. Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб (нападаючих). [/jail 60 хв.]
    2.5. Викрадати патрони та стояти якщо кількість нападаючих на мітці менше 3 осіб - [/jail 60]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Туточки
  5. Дата походження: 22.03.2024

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю , адміністратор надав докази вашого порушення, з самого початку на військовій частині було 2 людей , і на мітці також 2 людей, що є порушенням правил нападу на вч, тому покарання видано вірно.

Помилка адміністратора лише в тому, що він одразу не видав покарання. З цього приводу з ним була проведена бесіда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі