Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
56
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Пані Олександра Фатченко та Пан Богдан Скляренко
Особистий нікнейм: Ламаріус Лісовський
Суть скарги: Вітаю!, Мене друг попросив дати йому 5кк на 6 днів я як друг дав йому ці гроші у борг через центральний ринок так як в нього не було 6 рівня для активізації рахунку в монобанк так я розумію що це виглядає як продаж ігрової валюти але це не так я передав йому гроші через центральний ринок із за того що в нього не було підходящого рівня.
(скріншот/відео): є
Дата походження:02.04.2024: приблизно: 17:20 - 18:00
Надайте мені докази того що я продавав ігрову валюту

Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
40
Реакції
27
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Пані Олександра Фатченко та Пан Богдан Скляренко
Особистий нікнейм: Ламаріус Лісовський
Суть скарги: Вітаю!, Мене друг попросив дати йому 5кк на 6 днів я як друг дав йому ці гроші у борг через центральний ринок так як в нього не було 6 рівня для активізації рахунку в монобанк так я розумію що це виглядає як продаж ігрової валюти але це не так я передав йому гроші через центральний ринок із за того що в нього не було підходящого рівня.
(скріншот/відео): є
Дата походження:02.04.2024: приблизно: 17:20 - 18:00
Надайте мені докази того що я продавав ігрову валюту
Ламаріус ну ти цим нечого недобєшся ти тільки спортиш настрій п.Богдану і вони можуть заблокать тебе на форумі непотрібно так робити дам пораду якщо забанили на 6000днів то создай новий ак а якщо ні то чекай поки пройде термін

Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
56
Реакції
28
Бали
21
Ламаріус ну ти цим нечого недобєшся ти тільки спортиш настрій п.Богдану і вони можуть заблокать тебе на форумі непотрібно так робити дам пораду якщо забанили на 6000днів то создай новий ак а якщо ні то чекай поки про
Чому звичайні гравці які не в чому не винні повинні отримувати покарання?

Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
56
Реакції
28
Бали
21
Якщо я нічого не продавав чому я повинен отримувати покарання ти мені відповісиш на це питання? Я просто прошу докази звідки в них така підозра на мене що я продавав ігрову валюту? Ти навіть не знаєш скільки в мене було вкладено в цей акаунт якщо б в тебе на акаунті було мільйонів 400 вкладено я думаю ти б боровся і подавав би скарги що ти нічого не робив

Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
40
Реакції
27
Бали
21
Якщо я був би Адміністратором яб вніс такий вердикт
Вердикт для Ламаріуса : 1.Обхід-Ухід від РП томущо в житті тиб непішов на ЦР щоб передати другу гроші.
Вердикт для Адміністратора: Моя точка зору що Адміністратор чучуть неправ томущо він їх некупляв і непродавав а просто позичів своєму другу.

p.s. п.Адміністратор я просто дав відповідь я не роблю вигляд що я адміністратор Дякую!

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Оскарженню не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі