- Реєстрування
- 21 Лют 2023
- Дописи
- 1,786
- Реакції
- 5,851
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Марія Веркут
- Суть скарги:Дали ЧСП за те,що гравець перевів кошти з власної ініціативи.
Гравець Леонід Бобер перевів кошти мені та ще трьом Адміністраторам на картку за те,що йому підказали що потрібно робити під час блокування облікового запису у грі.Гравець сам написав у особисті повідомлення "діскорду" та попросив номер банківської карти,який особисто я йому не надавалаНомер моєї картки надала йому інша людина,а саме Павло Макиха.На посаді Адміністратора пробула майже рік,і майже за два роки гри,жодного разу не мала грубих порушень та покарань у грі.Сьогодні Леонід Бобер вирішив мені написати у особисті повідомлення телеграм з проханням розбанити людину за кошти,на що я йому відмовила,і сказала звернутися зі скаргою на форум.Після чого гравець,почистив чат та заніс мене до чорного списку у телеграмі,навіщо це було зроблено не зрозуміло.Всі докази які мене просили надати,я надала,якщо б мені було що скривати у цій ситуації,я б нічого не показувала.
Це не перший випадок з переводом коштів гравцям від Леоніда Бобра.Також він переводив кошти гравцю Максиму Герасу,на це все також є докази.Коли я ще тоді сказала про цю ситуацію ГА ,мені сказали,те що прямих доказів немає,і він сам перевів кошти,та чому тоді якщо я навіть не кидала номер картки,отримала ЧСП.Також хочу наголосити на тому,що гравцю оскаржувала блокування не я,так як на той момент знаходилась на посаді ГС Держ.Ні на посту Адміністратора,ні як у звичайного гравця не було грубих порушень,завжди допомагала гравцям та у розвитку нашого серверу.Тому прошу зняти ЧСП та дати можливість далі грати на проекті,на котрому провела вже майже два роки. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:16.04.2024