Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Марія Веркут
  3. Суть скарги:Дали ЧСП за те,що гравець перевів кошти з власної ініціативи.
    Гравець Леонід Бобер перевів кошти мені та ще трьом Адміністраторам на картку за те,що йому підказали що потрібно робити під час блокування облікового запису у грі.Гравець сам написав у особисті повідомлення "діскорду" та попросив номер банківської карти,який особисто я йому не
    надавала
    1713301854688.png
    Номер моєї картки надала йому інша людина,а саме Павло Макиха.На посаді Адміністратора пробула майже рік,і майже за два роки гри,жодного разу не мала грубих порушень та покарань у грі.Сьогодні Леонід Бобер вирішив мені написати у особисті повідомлення телеграм з проханням розбанити людину за кошти,на що я йому відмовила,і сказала звернутися зі скаргою на форум.Після чого гравець,почистив чат та заніс мене до чорного списку у телеграмі,навіщо це було зроблено не зрозуміло.Всі докази які мене просили надати,я надала,якщо б мені було що скривати у цій ситуації,я б нічого не показувала.
    Це не перший випадок з переводом коштів гравцям від Леоніда Бобра.Також він переводив кошти гравцю Максиму Герасу,на це все також є докази.Коли я ще тоді сказала про цю ситуацію ГА ,мені сказали,те що прямих доказів немає,і він сам перевів кошти,та чому тоді якщо я навіть не кидала номер картки,отримала ЧСП.Також хочу наголосити на тому,що гравцю оскаржувала блокування не я,так як на той момент знаходилась на посаді ГС Держ.Ні на посту Адміністратора,ні як у звичайного гравця не було грубих порушень,завжди допомагала гравцям та у розвитку нашого серверу.Тому прошу зняти ЧСП та дати можливість далі грати на проекті,на котрому провела вже майже два роки.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Desktop Screenshot 2024.04.16 - 23.59.52.26.png
  5. Дата походження:16.04.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі