Відмовлено Оскарження !!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дашуліусікус

Новий гравець
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Оскарження
  2. Особистий нікнейм: Адріан Агрест(69557)
  3. Суть скарги: я та Тимур Шкурков домовились що я у нього куплю БМВ Г80 за 13кк потом я купив її за 3кк (її макс) та ми відїхали в сторону на відео Тимура видно як у мене лагав інет (його скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Адріан-Агрест-обман-гравців.162320/ ) ну і ми відїхали та у мене стався виліт потом я зайшов в гру написав йому кинув 10кк і він мене кинув на форум , потом мені вибиває (Нікідос Буданов вас заблокував на 31 день (Махінації від 100.000)) але я відав гроші..., суть в тому що я можу машину відати назад а 10кк не думаю що верне прошу вас щоб ви мені розблокували аккаунт та я йому відам машину , я просто боюсь що у мене злетит коттедж якщо він злетит я лів з гри
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немає
  5. Дата походження) 28.04.2024

Тимур Шукуров

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
1.Нікнейм Адміністратора:Оскарження
2.Особистий нікнейм:Тимур Шукуров(62422)
3:суть скарги: Адріан говоре що в нього вилітело,якщо в нього вилітало (я в це не вірю) потім він зайшов в гру та скинув мені тільки 105.555 Гривень і потім заблокував мене в діскорді
4.докази видачі покарань (скріншот/відео доказ):

Тимур Шукуров

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
3:суть скарги: Адріан говоре що в нього вилітело,якщо в нього вилітало (я в це не вірю) потім він зайшов в гру та скинув мені тільки 105.555 Гривень і потім заблокував мене в діскорді

Дашуліусікус

Новий гравець
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
Заблокував я тебе бо ти мене якогось *уя начав спамити , а сначала я тобі кинув 111к а потом 10кк
111к для пранка а потом уже реально

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, переглянувши ваші логи, я побачив , що у вас не вилетіло , а ви вийшли самостійно, та гроші гравцю ви не повернули , як стверджуєте в скарзі, а скинули гравцю лише 111.111грн.

Покарання видано вірно. За обман адміністрації оскарження неможливе

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі