Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мурад Архангел

Міністр Внутрішніх Справ | Північна Україна
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
54
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Нікітос Буданов
  2. Особистий нікнейм: Олександра Міллер
  3. Суть скарги: Я Олександ Міллер подав скаргу на гравця Мейсона Харда, та почав очікувати вердикту від адмінів, я його дочекався! Півсля перегляду венрдикту я зрадів томущо Мейсону Харду дали покарання за його вчинок! Но протім я побачивь відповідб на оскарження котре надіслав Мейсон Хард, де я побасив те що вердик змінений, та я пішов переглянути новий вердикт від пана Нікітоса Буданова! Коли я його побачив я був в шоці томущо пан Нікітос десь побачив те що я забіг у інтерьер та дав мені покарання у вигляді "/warn". І саме зараз я також пишу оскарження на пана Нікітоса Буданова! Томущо я не згоден с тим покаранням яке мені видал пан Нікітос Буданов а саме "/warn"! Я вважаю що покарання видано не вірно та якщо і видавати меня покарння то за "Ухід в GZ - Деморган 60хв".
    Та також мені цікаво дізнатися як пан Нікітос Буданов винес вердикт якщо на моему доказі та на доказі Мейсона Харда не було видно де я забів в GZ.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Вердикт Нікітоса Буданова, Оскарження пана Мейсона

5. Дата походження: 06.05.2024

Мурад Архангел

Міністр Внутрішніх Справ | Північна Україна
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
54
Реакції
43
Бали
23
Забув прикіпити ще доказ видачи покарання мені:
/warn

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, вас буде випущено з деморгану через помилку в правилах. Приносимо вибачення за незручності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі