Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
66
Реакції
14
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ольга Вишньовська (той, хто видав мені покарання), Макс Харбор (той, хто розглянув скарги на мене та виніс вердикт з моїм покаранням)
  2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
  3. Суть скарги: Вітаю, нещодавно я писав скаргу на оскарження варну, який я отримав за ДМ в зеленій зоні, в оскарженні мені нажаль відмовили. Я розумію що вчинив неправильно, я честно признаюся, в той час, коли я робив той ДМ, я був не в дуже чудовому настрої, тому що коли я робив затримання, ці двоє гравця (Олексій Моретті та Ян Виговський) що писали на мене скаргу (скарга яку вони на мене писали: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ-К-Ділан-Алтонен-ДМ-gz.179966/) заважали мені проводити затримання, тому після своєї смерті я знайшов одного з них, та вбив біля лікарні. Тому хотів би щоб ви мене вибачили за скоєне, я повністю признаю свою вину, та розумію що робив багато подібних порушень. Від вас я прошу всього зняти мені варн, я обіцяю, що постараюся в наступний раз контролювати свої дії та емоції, та через це я зменшу своє бажання купляти зброю, щоб цього не повторювалося. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 17.06.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Після видачі варну ви отримали ще 3 покарання, такі як : образи, неадекватні висловлювання, dm gz .

В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі