- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 14
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Ольга Вишньовська (той, хто видав мені покарання), Макс Харбор (той, хто розглянув скарги на мене та виніс вердикт з моїм покаранням)
- Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
- Суть скарги: Вітаю, нещодавно я писав скаргу на оскарження варну, який я отримав за ДМ в зеленій зоні, в оскарженні мені нажаль відмовили. Я розумію що вчинив неправильно, я честно признаюся, в той час, коли я робив той ДМ, я був не в дуже чудовому настрої, тому що коли я робив затримання, ці двоє гравця (Олексій Моретті та Ян Виговський) що писали на мене скаргу (скарга яку вони на мене писали: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ-К-Ділан-Алтонен-ДМ-gz.179966/) заважали мені проводити затримання, тому після своєї смерті я знайшов одного з них, та вбив біля лікарні. Тому хотів би щоб ви мене вибачили за скоєне, я повністю признаю свою вину, та розумію що робив багато подібних порушень. Від вас я прошу всього зняти мені варн, я обіцяю, що постараюся в наступний раз контролювати свої дії та емоції, та через це я зменшу своє бажання купляти зброю, щоб цього не повторювалося. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 17.06.2024
Останнє редагування модератором: