Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sh4wman

𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
319
Реакції
86
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Кирило Вествуд
  3. Суть скарги: Як ви могли зрозуміти, що я їду з поганими намірами до людини? Можливо, я випадково в нього врізався або не впорався з маневром. Так, я розігнався влетів у нього, але все ж таки за правилами проекту а точніше "7.1 "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини." ви повинні були і його посадити за "DM" т.к у нас рівні порушення, перша ДТП з його вини що він виїхав на зустрічну смугу, це мало вирішитися способом RP, а тобто викликати НПУ. Але після цього я поїхав і врізався в нього, що це виходить "DB" з мого боку, після цього він дістає зброю і починає вести стрілянину відповідно я теж почав чинити опір. У реальному житті виходить якщо відбувається ДТП, то у водія який його зробив якщо на нього є притензії з людини, яка постраждала, вона має право її вбити і її за це не покарають? Виходить те, що я порушив, це перекриває те, що порушив інша людина, чи може це не Ukraine GTA, а лихі 90-ті як у фільмах?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): чіназес
  5. Дата походження: 23.06.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

В правилах чітко зазначено :
"DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини."

В даній ситуації у гравця була ІС причина, після ДТП замість того щоб викликати поліцію або вирішити мирним шляхом, ви на шаленій швидкості намагались збити гравця (або вбити) , через загрозу життю він відкрив вогонь, тобто це і є ІС причина, тому факт DM відсутній, скаргу розгляне Головний Адміністратор, очікуйте вердикту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі