Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фантом Фаретті

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
127
Реакції
74
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Кеннеді
  2. Особистий нікнейм: Фантом Фаретті
  3. Суть скарги: Не розумію, чи то неприязнь якась, чи що, але слова як мене тільки посадили в деморган до адміністратора не відносились, так як в діскорді у мене режим рації, яка спрацьовує на клавішу Х (Ч), тому слова були адресовані людині яка знаходилась зі мною у діскорді, аргументую: я розізлився на нього через те що купу разів питав чи є моз, але мені відповіли тільки тоді коли писав у віп чат, та питав чи є МОЗ (на відео видно) а також через те що машина ледь не перевернулась через те що відкрив чат та не зміг вирулити. Перед адміністратором вибачаюсь, та не дивлячись на мої минулі покарання, я все усвідомив ще давно та ніяким чином не хотів виразити це саме у гру. Також прошу розглянути скаргу з боку розуміння, а не просто словами що адміністратор видав покарання вірно, так як ще раз повторюсь, не дивлячись на моє минуле, я розумів що казати це адміністрації не вигідно. Також, на відео є слова "Бадоєв є" - це працівник МОЗ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 26.06

Віталій Навроцкий

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лют 2024
Дописи
256
Реакції
75
Бали
31
Вітаю!

Оскарженю не підлягає! У вас було богато порушень та бан за масові порушення серверу!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі