Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Колесник

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
116
Реакції
54
Бали
31
Нікнейм адміністратора: с10mm-CP
Особистий нікнейм: Саша Колесник
Суть скарги
Прошу пояснень щодо блокування моїх аккаунтів. На якій підставі заблокували мій основний аккаунт з id 33673. В грі та в офіційному діскорді 05 серверу я не говорив нічого, за що можна було заблокувати. Я маю свою думку щодо деяких адміністраторів серверу, та на своєму особистому діскорд каналі можу говорити що думаю. Я вважаю,що на МОЄМУ (підкреслюю) МОЄМУ особистому каналі в Діскорд я маю право говорити те що думаю.
Також прошу пояснень, на рахунок блокування мого другого аккаунту. "Обхід блокування". Запитавши в інших адміністраторів ще до цієї ситуації, вони сказали, що я можу грати на іншому аккаунті, якщо я його створив до блокування.
Я вважаю, що це є особистою неприязнью до мене. Та прошу перерозгляду бану на моїх аккаунтах.
4.Докази:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Покарання за обхід блокування дається у випадку: Використання стороннього пз, образа проєкту, образа керівництва,НонРп шахрайство, обман, махінації. Блокування на основному обліковому запису буде зменшена на 3 дня. Хочу зазначити що Ви неодноразово отримували покарання за образу адміністрації/гравців. В майбутньому оскарженню не буде підлягати.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі