Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
806
Бали
153
1.Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: не бачив
3. Особистий нікнейм (Discord): mariys._3295
4. Суть скарги: Шановні адміністратори заблокували мене за те що я міскліком нажав на реакцію св***она, та не побачив цього і в ітоці отримав блокування акаунту, дуже ваш просю розблокувати мене бо це було моє перше та остане таке порушення, я це золюив на 100% не спеціально тому що я Капітан СБУ місто Дніпро і мені немає сенсу порушувати данний пункт (p14) тому що мені треба сидіти в спец зв'язку... прошу зняти або зменшити покарання бо я без діскорду як пез правої руки,
5. Доказ: (скриншот/відео):
1721069814494.png

6. Дата походження: -

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
806
Бали
153
1.Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: не бачив
3. Особистий нікнейм (Discord): mariys._3295
4. Суть скарги: Шановні адміністратори заблокували мене за те що я міскліком нажав на реакцію св***она, та не побачив цього і в ітоці отримав блокування акаунту, дуже ваш просю розблокувати мене бо це було моє перше та остане таке порушення, я це золюив на 100% не спеціально тому що я Капітан СБУ місто Дніпро і мені немає сенсу порушувати данний пункт (p14) тому що мені треба сидіти в спец зв'язку... прошу зняти або зменшити покарання бо я без діскорду як пез правої руки,
5. Доказ: (скриншот/відео):Переглянути вкладення 228196
6. Дата походження: -
Якщо розбаните то обіцяю що ніколи такого не робитиму

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,на перший раз блокування буде знято,в випадку повторення ви не будете мати право на оскарження!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі