Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
66
Реакції
14
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович
  2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
  3. Суть скарги: Мені видали варн через стрільбу в інтер'єрі. Хотів би сказати що Я зробив це не спецально. Зараз поясню чого:
  4. Раніше коли я намагався стріляти в інтер'єрі, у мене це виходило з деякими перервами, тобто коли я натискав "прицілитись" то через 1 секунду мій персонаж не цілиться, через те, що в інтер'єрі системна зелена зона. Але, будучи в ДКВС, цієї функції не було, та я міг вільно стріляти в інтер'єрі, я подумав що це додали спецально функцію, що можна битися та стрілятися у в'язниці для проведення якигось ГРП з застосування зброї (бунти, напади, тощо). Але, все ж таки це було не вірно, і мене покарали, тому хотів би, щоб мене пробачили на цей раз, тому що я правда не знав, та думав це спеціально розробники додали. Та також по можливості, прошу не розглядати скаргу ЗГА, тому що він мене за подібні порушення вже багато вибачав, та я не бачу сенса до нього кожного разу звертатися з оскарженням. Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. 1721709082862.png
  7. Дата походження: 22.07.24

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
ВІтаю

Поспілкувавшись з адміністратором який видав покарання та враховуючи що оновлена система в дквс була введена нещодавно, через що багато співробітників незнаючи про це почали несвідомо порушувати - вам буде знято варн на перший раз за подібне порушення, сподіваюсь що в майбутньому подібних дій не буде від вас.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі