Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Маттео Персик
  3. Суть скарги: можливо не правильно мене зрозуміли?
    повторно розкажу вам ситуацію, писав я вже рапорт на звільнення ось тут- Тик, та на що мені відповіли що кд, на наступний день я знову підійшов до Генерала НПУ Д Микола Шевчук, тоді він був не зайнятий та не стояв біля строю, та запитався "Дозвольте перевод до НПУ К" та "Можете одразу звільнити?" на що мені відповідає Генерал НПУ Д Микола Шевук, "Ні у тебе є догана" на цей момент в мене не було догани, та я сказав що, у мене немає догани, на що він мені відповідає "А ой я хотів ще вчора видати але ти був не у грі" але я знаю що я був в ігрі так як коли зміна завершилась, я поставив афк компютер увімкненою грою, тому не розумію як мені не могли виписати догану це загадка, та на що він мені відповідає що я порушую зараз статут Розділ 3, 30
    ніби то я напрошуюсь на звільнення, хочу зауважити що я підійшов запитатися чи він зможе сьогодні, так як кд пройшло, та не зрозумів я його наступну дію, коли ми розмовляєм він тупо проігнорував моє звернення, та пішов робити стрій, коли ми не договорили, я писав вже в лс Максиму Котигорошку, що така то ситуація, на що він мені відповідає, що я ігнорував звернення стати у стрій, а причом там стрій ? коли мені видали догану за порушення Статуту Розділ 3, 30
    30) Співробітнику поліції заборонено вимагати/прохати керівництво звільнити зі служби в поліції.

Примітка: Керівництво переглядає рапорт на звільнення до 5 годин з моменту подачі рапорту, після чого приймає рішення про звільнення.
    скріншоти з розмовою Адміністратором Максимом Котигорошко-Тик
    Та мені сказали в скарзі, що я не можу нікуди йти коли у мене є 1 догана, але це ж ніяке не порушення, якщо я бажаю перевод в будь яку фракцію, мене звільняють у тій фракції котрій я знаходжусь, по причині Перевод (в будь яку фракцію) та пишуть Генералу\Полковнику в "Discord" що в мене є 1 догана, та щоб мені вже видали 1 догану!.
    Нічого не маю проти Максима Котигорошко, та ніяких притензій , він нормальний адміністратор, просто прошу щоб він знову переглянув відео фіксацію Генерала, та переглянув скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Генерал надасть відео доказ мого порушення, якщо він має -_0
  5. Дата походження:04.08,2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі