Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
24
Реакції
11
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Саня Космос
  3. Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрація проекту Ukraine GTA, пишу скаргу на Дмитра Федченка заблокував за рекламу сторонніх ботів хоч реклами такої не було, блище до суті, знайшов бота в телеграм каналі що роздає вірти, по перше я такому не вірю, але вирішив спробувати, за реферальні посилання які я надсилаю мені мали б дати кошти, потім цю функцію забрали, я бота не рекламував ні в грі, ні в телеграм каналі нашої гри, ні в дискорд серверах, тільки в особисті повідомлення людей, один з них подав скаргу в повідомлення Федченку, Федченко написав мені, каже що хоче купити вірти, я кажу я не купляв вірти, можете підняти логи, вірти дійсно не купляв нічого такого не було, якщо в вас є логи, ви можете провірити що кошти мені йшли весь час чесно, потім федченко мені каже що буде мене блокувати на 6000 днів за рекламу стороніх ботів, хоча реклами такової не було, це просто пропозиція людям в (особисті повідомлення) або хочуть або не хочуть, тим паче я сам вже цим ботом не користуюсь бо дізнався що це обман. Скріншоти все надам нище. Я прошу мене розблокувати тому що дійсно я не хотів щоб вийшла така ситуація тим паче якщо-б я щось навіть продавав, яб Дмитру свій Нік на сервері не казав би. І додатково я розумію що за продаж або купівлю віртів 6000д - бан. тому ні дякую. Прошу вас розбан, дякую. Гарного дня вам Шановна Адміністрація. Ось будь ласка ще фотодокази з Повідомленнями Дмитра Федченка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): При вході Бан
  5. Дата походження: 06.08.2024

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, акаунт буде розблоковано, приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі