Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Міхал

Західна Україна || Чорноморський край
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
167
Реакції
41
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Едвард Кейт
  2. Особистий нікнейм:Владислав Міхал
  3. Суть скарги: Добрий день. Адміністратор Едвард Кейт розглянув скаргу не вірно. І видав покарання тільки мені , але в даній ситуації були залучені і інші люди ( не оправдовую себе на 100%) . На даному відео , що є у скарзі на мене , я замітив , що адміністратор розглянув скаргу не вірно. Наприклад тайм коди: 0:06 - було дб від гравця Тарас Хмурий , але цього адміністратор не замітив (мабуть). 0:12 - мій напарник відкрив вогонь у відповідь на те, що нас підрізали. 0:15 - Гравець Артур Ланос відкрив вогонь по машині. Я сидів на данний момент у машині ( я був у білому скіні під назвою "клановець") . на той момент , я сидів в дискорді і почув постріли в нашу сторону і я вийшов з авто і заховався за ним , щоб не получити догану/попередження для клану. 0;18 - маленька провокація від Тараса Хмурого . 0;21 - образи були не з мого рота кажучи , оскільки я не включав мікрофон і взагалі на даний момент не писав у чат. 0:23 - я відкрив вогонь , оскільки побачив , що в нашу сторону почали лунати постріли і почали ламати нам авто, я відкрив вогонь у відповідь , оскільки це загрожувало життю мого напарник(соклана ) , а також і моєму . Я говорив з людиною на Ім'я Тарас Хмурий , а також цитую його слова - мені байдуже , що це не ти , але показало , що саме ти вбив. А далі прозвучали дані слова ... "Богдан Стрийський перевірить мою скаргу , то він з тобою розбереться". Ще хотів би добавити , що скаргу мало би бути відмовлено , бо не було видно нікнейму і айді мого напарника , який почав по ньому стриляти, а це означає, що він не отримає покарання і на відео недостатньо доказів . Клан отримав попередження через дм від Лідера , я пояснив ситуацію , але мене ніхто слухати не збирався) . Я би хотів , щоб клану зняли попередження і перерозглянули скаргу , як потрібно. Відео з якого я ставив таймкоди : тут те саме відео . А також та сама скарга : тиць
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    3f403347-2bbc-4d1b-b940-ebfac93dd9c8.jpg
    Знімок екрана 2024-08-23 144611.png
  5. Дата походження: 23.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто, адміністратор отримає покарання за некоректно розглянуту скаргу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі