Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
41
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Тарас Хмурий
  3. Суть скарги: Доброго дня!!! Я не згідний з перевидачою покарання!!! нижче наведу причини: 1.Я був водієм і працював на угоні,хто мене вбив видно на відео!Вогонь перші відкрили вони мій напаник відкрив вогонь для захисту. 2.Владислав Міхал і його друг не надали свої фрапси для відкату а тільки користуються моїм особисто фрапсом!!!3.По поводу цієї фрази Владислава:" Я говорив з людиною на Ім'я Тарас Хмурий , а також цитую його слова - мені байдуже , що це не ти , але показало , що саме ти вбив. А далі прозвучали дані слова ... "Богдан Стрийський перевірить мою скаргу , то він з тобою розбереться"" - ніякоі особитої розмови не було!ВІн і його друг сиділи просто на стрімі і писали після того як ця ситуація сталась,я так думаю це може був і просто стрім снайп тому що коли я виїхав і тормознув їх пропустити вони стояли я рушив вони теж рушили і так виглядало як провокація !!Якщо була розмова у грі хай надають фрапси!!особистої розмови в дс чи інших голосових додатках не було!!!4.Тепер по поводу наведення моєї фрази- після цієї ситуації і дм вони були заблоковані на стрімі через неадекватне висловлювання,через що були забанені!Але їхня неадекватна поведінка була продовжена на наступний день під час стріму з інших тт акк з погрозами і привітаннями від владислава міхала,ці акк тож були забанені .Я можу надати записи стрімів в повному записі за 2 дня,якщо адміністрація забажає!але 1 скрін неадекватної поведінки прикріплюю зараз
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-під-час-роботи.203262/#post-858200
  5. Дата походження: 25.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль на вашому відео не видно нікнеймів та ID гравців тому скарга не може бути розглянутою.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі