Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
582
Реакції
1,103
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Дракула
  2. Особистий нікнейм: Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги: Я покупав авто у люди після чого він сказав что он продаст по минималке и сказал что я тебе продаю за 2.7 а потом сказал что ой 3.7 и я чуть растерялся и не понял после того он мне продал по минималке я купил и ми поехали к банкомату после того он сказал (2.130 или 2,2 я не помню) потом я ему перевел 2,2 с комисеей а должен бил 3кк а хотя он сам говорил что 2,2 и после того он увидел что пришли деньги и сказал да все четко потом он сказал все спасибо тебе большое. Я очень хочю играть в єту игру я очень давно начал играть и тут я даже не хотел обмануть человека у меня били деньги просто ми не поняли один одного. Шановна Адміністрація я готов отдать все деньги которие я должен даномму человеку я не хотел его обмануть я готов все отдать чтоби играть на 01 сервере я не хотел не кого обманивать говорю чесно.Пожалуйста разбаньте я отдам все деньги какие я не отдал я не хотел обманивать
  4. Вот силка на скаргу от даного человека тут
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  6. Дата походження: 24.09.2024

Владислав Дракула

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
380
Реакції
284
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Вас було заблоковано по причині Махінації більше 100.000 ігрової валюти, Ви свідомо погодилися на умови і скинули меншу суму. Гравець, якому Ви скидували гроші не перевірив відразу кількість отриманих грошей, яку скинули, перевіривши Вас вже поруч не було. Якщо на Вашому рахунку є необхідна сума, її можна повернути та покарання буде зменшено.
Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА!

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
З відповіддю адміністратора згодний
Якщо ви згодні на повернення - чекаю від вас повідомлення у діскорді - dddarrki
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі