Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко,Максим Чесний,Ріна Мкртчян
  2. Особистий нікнейм:Тьомка Залозний
  3. Суть скарги:Шановні ГА ЗГА КА я прошу у вас вибачення за свої покарання,вибачаюсь і перед гравцями яких я образив, вбив без причини. Шановні ГА ЗГА КА будь ласочка пустіть мене на Адмінку,я готовий на все окрім фракції,я готовий зробити новий аккаунт,абсолютно все! Посада Адмінстратора це моя мрія,можу перечислити вам плюси і мінуси
    1.О 8 ранку та до 11 ранку в робочі дні адміністраторів немає у мережі, але гравцям треба допомога у кожен момент, я в мережі з 8 години ранку до 9 години вечора,хотілося б не тільки спробувати цю посаду але й довести сервер до ладу!
    2.Мінус- Я вже все перепробував,і фракції і клани,я б хотів на стати на посаду Ігр.Помічника, п.Ріна будь ласочка я вас прошу я готовий вивчити усі правила серверу,але є такий мінус,я живу під обстрілами і кожен день може обірвати мені життя,тому я не знаю що буде,хотілося б це спробувати,зі всії повагою до вас шановні ГА ЗГА КА прошу вас схвалити або хочаб розглянути мені заявку на Ігр.Помічника,будь ласочка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:03.10.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ми вже багато разів спілкувались з вами за те, як ви можете зайняти посаду адміністратора, змін я не бачу, якщо ви не готові долати складності, тоді самі можете розуміти який буде вердикт.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі