Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ромео Круз

Козак
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
6
Реакції
6
Бали
6
  1. Нікнейм Адміністратора: Дмитро Веркут
  2. Особистий Нікнейм: Ромео Музика
  3. .Суть скарги: я был не прав и я осознал что сделал большую ошибку когда оскорбил разрабов я был на эмоциях и не осознал что делал , прошу меня разблокировать так как это первое моё нарушения , а так же не буду в преть делать те же ошибки, мне на самом деле нравится играть в Юкрейн ГТА, мне нравится фракция в которой я работаю, мои знакомые с которыми играю, и бизнес тоже не хочу терять, прошу Дмитра Веркута разблокировать меня , и больше так делать не буду. Спасибо.(ще є проблема з мишкою вона буває залагує, і кликає я хтів стерти але воно клацнуло, приношу щірі вибачення Адміністраторам і Розробникам). ( Я вас дуже сильно поважаю і люблю, дякую за чудесний проект!!!)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. .Дата походження: 10.10.2024

Вкладення

• IMG_1019.jpg
    IMG_1019.jpg
    442.5 Кб · Перегляди: 72

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
225
Реакції
535
Бали
98
Підтримую! Ромео Музика адекватний гравець. Принциповий працівник в своїй фракції, чудовий друг по грі. Ніколи раніше не чула від нього осків в сторону проекта.
Прошу дати людині шанс та зняти бан. Знаю що він збирав кошти зі своєї зп в фракціях, щоб придбати свій перший бізнес, шкода буде якщо він його втратить.
Шановні адміни, ми дуже розраховуємо що ви дасте йому ще 1 шанс. Знаю точно він більше так не буде. То дійсно він був на емоціях.

Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
93
Реакції
228
Бали
38
Дайте людини ще 1 шанс і більше такого не буде, тим паче що це також було вперше, людина була на емоціях і не зрозуміла що робить, розблокуйте будь ласка його.

Максон Кекс

Новий гравець
Реєстрування
22 Вер 2024
Дописи
11
Реакції
3
Бали
6
Дайте людині останній шанс, розблокуйте Ромчика, дуже гарна людина, дуже любе цей проект, і цінує вашу роботу і заботу, і дуже кохає і відноситься з повагою до адміністрації 04 сервера.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи ваше каяття, а також відсутність серйозних покарань за період гри на сервері, зніму вам блокування на перший раз, в наступний раз думайте що пишете.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі