Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро6387

Козак
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
9
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Том Уайт
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Петров
  3. Суть скарги: Доброго дня. Скажіть мені будь-ласка чому бан на 2 дні ?? Людина провокує завжди, мене попросили розв"язати да, але я не розв"язав бо людина не адекватна зовсім, так це було не правильно з моєї сторони що я сказав що це не я зав"язав цю людину. Так я не стримав емоції за це вибачаюсь. Скільки разів було що я домовлююсь за товар на наметі він приходить і забирає з під носу та багато іншого, це не справедливо. Прошу будь-ласка пом"якшити моє покарання, тому що на емоціях був і тому що я домовився з людиною що куплю скін чи що я вже не пам"ятаю і домовився про ціну а він стояв слухав і зловив перед ді мною тому мене це вивело, це просто не перший раз таке з його сторони, сьогодні я теж домовився за злитки металу він збоку стояв і забрав їх коли ціну змінили, я ніколи не жаліюсь хто б не був, я не разу не закидав скаргу на форум будь за що. Прошу будь-ласка пом"якшити моє покарання на скільки це можливо з вашої сторони :)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга.221261/
    Без імені.png
  5. Дата походження: 20.10.2024

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Термін блокування скорочено до 1 доби, в наступний раз не обманюйте адміністрацію!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі