Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло 228

Козак
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
8
Бали
11
1. Сервер у діскорді:05
2. Нікнейм теха:shatenshik
3. Особистий нікнейм (Discord)shatenshik
4. Суть скарги:мене на 05 в дс заблокували за типу я вів в оману тех адмн хоча я цього не робив саме на 05 сервері в дс, прошу детально обдивитися що на 05 серверу в дс мене не було, пробував зайти перший раз сьогодні а мені бан!(прошу оглянути скаргу та розбанити, для мене дуже важливо цей дс сервер томущо наразі я находжусь в ДКВС а без дс я навіть не можу сидіти та слухати важливу інфо та підвищувати ранг!!!)
5. Доказ: (скриншот/відео):
1729447690265.png

6. Дата походження:20.10.2024

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
За offtop скаргами, будете отримувати покарання й на форумі, це вже включно зі наступної скарги на цю тему.

[ Перевіривши інформацію, про вказаний вами акаунт Discord, за ним були помічені порушення за пунктами наших правил Discord, а саме:

11.Систематичне порушення правил сервера (на розсуд MD/SM) Карається: Бан на 7-15 днів
14.Вихваляння у будь-якій формі нацизму або фашизму (банери, аватарки, статуси тощо) Карається: попередження/блокування акаунту на сервері ]

Якщо ви стверджуєте, що ви вперше хочете доєднатися до Discord 05 серверу, в мене є підозра що ви передавали свій акаунт третім лицям, тому висновок:

[ Блокування залишається на вашому акаунті ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі