Розглянуто Оскарження !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Нікіта волков
  2. Особистий нікнейм:93600
  3. Суть скарги:На мій айдішник фанатік залив жб за Ниби якийсь там Оск родних в дс ) хотя йому 1 жалобу відмовили Томущо там не видно не ніка ні чого а він другу залив зі скрінами 100 літньої давності і йому підтвердили ну так вот алоооо звідкі інфа шо то мій дс з неба правильно я теж так думаю там немає
  4. Доказів що то мій дс Русланів багато є і діскордів в дважде більше а те що він залив якісь фото з тех паспорта і тому подібне хммммм в чому проблема ці фото підробить… я вже який раз повторюю создать акаунт про любого человека це фігня я можу создать також про його і написати собі допустим оски на свій ак і залить на форум ой він мене там оскає
  5. Вот його айді забаньте ну ребятт альо це бред) у гри немає уж такої співпраці з дс що вони будуть давать інфу про человека дані і так далі тікі діскорд канали то може хватить страдать фігньою банить по причинах оски в дс да Єсли там голосів і прям весь сервер знає що це дс імінно того тіпа а тут зовсім друга ситуація акаунт не мій сообщенія не мої а *********************************** просто вписав моє Айді бо завідує) і обідився на це що відлетів в мут за
  6. Провокацію вот можливо як він до цього всього так додераєця то він і создав той ак і написав собі Томущо там між повідомленням великий відривок по часу і він міг це все ісполнят раді того щоб я відлетів в бан бо він обіжений ! Більша половина серверу всі знають мій дс всі адміни а тут зовсім якийсь лівий дс я могу в лічку вам скинуть що в мене кроме мого дс більше немає не якого! Тількі скажіть як це показать а так я чекаю
  7. Розбану! Томущо тут немає 100
  8. Процентової інфи що то зробив я )!
  9. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):😁
  10. Дата походження:06.11.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі