Валік Вайт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 18 Гру 2023
- Дописи
- 210
- Реакції
- 259
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Для ГА/ЗГА
- Особистий нікнейм: Валік Янко
- Суть скарги:
Вітаю Шановна Головна адміністраціє UKRAINE GTA ,
Звертаюсь до вас у зв’язку з накладеним на мене баном на сервері. Я розумію, що мої дії порушили правила гри та призвели до негативних наслідків, і хочу висловити щире вибачення за це. Я абсолютно визнаю свою провину і відповідальність за допущене порушення.
Після того, як я дізнався про своє порушення, я ретельно проаналізував ситуацію і розумію, що такі дії не тільки заважають нормальному функціонуванню серверу, але й порушують правила, що допомагають підтримувати порядок і комфорт для всіх гравців. Мої вчинки не були свідомими, але я прекрасно розумію, що це не виправдовує порушення.
Мені дуже шкода, що я поставив адміністрацію в таку ситуацію, і я прошу вибачення у всіх, кого мої дії могли засмутити чи створити дискомфорт під час гри. Я ціную ту атмосферу і спільноту, яку ви створюєте на сервері, і не хочу більше бути джерелом проблем.
Прошу вас розглянути можливість зняття мого бану. Я готовий докласти максимум зусиль, щоб більше не порушувати правила і бути відповідальним учасником спільноти. В подальшому буду уважно ставитися до кожного пункту правил і підтримувати порядок на сервері.
Ще раз прошу вибачення за свою поведінку і сподіваюсь на ваше розуміння та можливість виправити ситуацію.
З повагою,
Валік Янко! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не можу глянути так як вилітає при вході.
- Дата походження: 11.11.2024
Останнє редагування: