- Реєстрування
- 20 Чер 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 238
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Тимофій Ланько. Розглядав Нікіта Волков
- Особистий нікнейм: Канеки Лакоста
- Суть скарги:
- Шановні адміністратори та учасники спільноти UKRAINE GTA,
Звертаюся до вас із проханням прийняти мої щирі вибачення за ситуацію, що склалася. У ході гри я дозволила собі образливі слова стосовно рідних іншого гравця. Хочу наголосити, що це був мій перший та необдуманий вчинок, який я дуже шкодую.
Я усвідомлюю, що така поведінка є порушенням правил спільноти, і це могло викликати негативні емоції у постраждалої сторони. Моя реакція була імпульсивною, і я щиро шкодую про це. Надалі я обіцяю ретельно контролювати свої дії та не допускати подібного в майбутньому.
Граючи в битви за картель, я повністю захоплена процесом і дуже ціную можливість бути частиною цієї спільноти. Тому прошу вас переглянути моє покарання і, враховуючи, що це перше порушення, замінити його на мут. Для мене це стане справедливим уроком, а також мотивацією завжди дотримуватися правил гри.
Дякую за увагу до мого звернення та сподіваюся на ваше розуміння. Я готова прийняти всі необхідні наслідки, але дуже прошу дати мені можливість продовжити гру. Ще раз прошу вибачення за свої дії.
З повагою,
Канеки Лакоста - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тап
- Дата походження: 28.11.2024