Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
Особистий нікнейм: Владеслав Галицький
Суть скарги: Оскарження

Шановна адміністраціє,

Пишу це звернення із щирим жалем і сподіванням на ваше розуміння. Я розумію, що порушив правила вашого проекту, і хочу максимально відверто пояснити свою ситуацію, аби спробувати виправити цю помилку.

Я був активним гравцем вашого проекту, і ця гра займала важливе місце в моєму житті. Мені дуже подобалося брати участь у подіях, взаємодіяти з іншими гравцями та розвиватися у вашому проекті. Я намагався брати участь у кожній битві за картель і віддавати грі увесь свій вільний час. Мені було цікаво досліджувати можливості гри, дізнаватися нове та взаємодіяти з великою спільнотою на всіх шести серверах, які ви розвиваєте.

Однак, на жаль, моя цікавість одного разу переважила здоровий глузд. Я вирішив завантажити чити, щоб подивитися, як вони працюють, хоча розумів, що це суперечить правилам гри. Це було абсолютно необдумане рішення, і я дуже про це шкодую. Я зайшов у гру з читами лише один раз, убив одного гравця та одразу вийшов. Це був єдиний випадок, і я запевняю, що подібне більше ніколи не повториться.

Я хочу наголосити, що мої дії не були спрямовані на завдання шкоди грі, її економіці чи спільноті. Я не мав наміру псувати досвід іншим гравцям, і моє використання сторонніх програм було лише разовим проявом необережності.

Ваш проект має для мене величезне значення. Це не просто гра, а платформа, де я познайомився з багатьма цікавими людьми, знайшов друзів і чудово проводив час. Для мене це не просто розвага, а частина мого щоденного життя. Я щиро шкодую про свій вчинок і прошу дати мені ще один шанс.

Я готовий дотримуватися всіх правил гри та поважати ваші рішення. Якщо буде потрібно, я готовий виконати будь-які додаткові умови для розблокування аккаунту, адже для мене важливо зберегти зв’язок із вашою спільнотою та продовжити свій шлях у грі.

Дякую за ваш час і сподіваюся на ваше розуміння.

З повагою,
Владеслав Галицький
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 17.11.2024

Вкладення

• image-17.png
    image-17.png
    130.1 Кб · Перегляди: 72
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі