Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Олег Романович
Особистий нікнейм: Аргаша Детемеес, Людка Тюбикович
Суть скарги: Оскарження

Шановна адміністрація 04 сервера,

Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути мою ситуацію та надати мені ще один шанс грати на вашому сервері. Я глибоко усвідомив свою помилку, яка призвела до блокування, і хочу довести, що готовий виправитися.

Раніше мене було заблоковано на декількох серверах через використання читів. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що це було серйозним порушенням правил. На жаль, моя цікавість переважила здоровий глузд. Я вирішив спробувати сторонню програму, зайшов у гру з читами, зіграв лише один раз, убив одного гравця й одразу вийшов. Це була разова необдумана дія, про яку я шкодую кожного дня.

Адміністрація 05 сервера вже розглянула моє звернення, зрозуміла моє каяття та дала мені другий шанс, знявши блокування. Це надзвичайно важливо для мене, адже я вклав багато часу, сил та емоцій у цю гру. Ваш проект — це не просто гра, а місце, де я знайшов друзів, отримував задоволення від процесу й розвивав свого персонажа.

Зараз я звертаюся до вас із проханням розглянути моє звернення щодо зняття бана на 04 сервері. Мені дуже важливо повернутися до гри та знову стати частиною спільноти. Я зрозумів усі наслідки свого вчинку, зробив відповідні висновки й обіцяю більше ніколи не порушувати правил вашого проекту.

Я готовий слідувати всім умовам, які ви поставите, і докласти всіх зусиль, щоб довести свою надійність як гравця. Прошу дати мені шанс виправити свої помилки та повернутися до гри, яка стала важливою частиною мого життя.

Заздалегідь дякую за ваше розуміння та увагу до мого звернення. Сподіваюся на ваше рішення, яке допоможе мені продовжити свій шлях у вашій чудовій спільноті.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 17.11.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Надаємо вам ще 1 шанс, ви можете створити новий аккаунт та розпочати грати на нашому сервері.​

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Акаунт було розблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі