Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: montip41-CP
  2. Особистий нікнейм: Аргаша Тюбикович
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація 06 сервера,

Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути мою ситуацію та надати можливість повернутися до гри на вашому сервері. Я усвідомлюю, що допустив серйозну помилку, яка порушила правила проекту, і щиро шкодую про свої дії.

Раніше мене було заблоковано через використання сторонньої програми — читів. Це було разове, необдумане рішення, викликане цікавістю, і я визнаю, що воно було неправильним. У той момент я зайшов у гру, зіграв лише один раз, завдав шкоди одному гравцю та одразу вийшов. На жаль, тоді я не усвідомлював повною мірою наслідків своїх дій, але тепер я зробив для себе важливі висновки.

Адміністрація 05 сервера вже розглянула моє звернення та пішла мені назустріч, знявши блокування. Цей шанс став для мене надзвичайно важливим, адже я вклав багато часу, зусиль та емоцій у розвиток свого персонажа. Ваш проект — це не просто гра, а частина мого життя, яка об’єднує людей, надає можливість знайомитися з іншими гравцями та отримувати задоволення від процесу.

Я звертаюся до вас із проханням дати мені другий шанс і зняти блокування на 06 сервері. Я повністю усвідомив свою помилку, обіцяю більше ніколи не порушувати правил вашого проекту та готовий докласти всіх зусиль, щоб довести свою надійність як гравця.

Для мене дуже важливо повернутися до гри та знову стати частиною спільноти, яка стала для мене рідною. Я готовий виконати всі умови, які ви вважаєте необхідними, аби довести свою щирість і намір виправитися.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 17.11.2024

Вкладення

• image.png
    image.png
    148.9 Кб · Перегляди: 62

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Надаємо вам останню можливість розблокування. Сподіваємося, ви зробили відповідні висновки.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі