Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Луна Хелл

Західна Україна
Реєстрування
30 Лип 2024
Дописи
31
Реакції
71
Бали
23
1.Нік адміністратора:Олександр Клименко
2.Особистий нікнейм: Вітуся Фернандо
3.Суть скарги: Вітаю! звертаюсь до Головного адміністратора або до Олександра Клименко прошу вибачення за все що казала в сторону даних гравців я хочу оскарження (жалоба №1797 неоф) а саме мут на максимум скільки можливо або видавати покарання всім однаково так як гравець Софі Деллі #6849040 та Рома Деллі з їх сторони був згаданий адміністратор Віктор Кракен хоча вони ввели в оману слідкуючу адміністрацію тим саме був причетний гравець з колишнім нікнеймом Моджахед Кракен хоча він не відноситься до даної скарги тим паче вони включають откати тільки тоді коли самі спровокували та коли починають на них щось казати вони включають откати і адміністрація тільки бачить те що починають їм казати у відповідь тому я прошу або покарати разом усіх також додати гравцю Рома Деллі блокування акаунту на 2 дня та Софі Деллі теж тому що це не справедливо тим саме з їх сторони так як і клану ShAmAn є злив даних гравців котрих провокують та страждає за цих людей весь 02 сервер також вони чіпають не тільки нас а ще є багато гравців котрих вони чіпають тим самим вони теж будуть отримувати не справедливі покарання тому прошу віднестись до цієї скарги з розумінням !!!!! 4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1734962529288.png

5. Дата походження: 23.12.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,328
Реакції
5,070
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Погоджуюсь з вказаним терміном покарання.
Відбувайте його за сказані вами слова.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі