Василь Сміт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Кві 2024
- Дописи
- 152
- Реакції
- 387
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
- Особистий нікнейм: Василь Чиплик
- Суть скарги:
- Я, Василь, заявляю про порушення справедливості при знятті мене з посади лідера, що сталося через особисту неприязнь Олександра Пулі.
Олександр Пуля видав мені дві догани, які стали причиною мого зняття з посади лідера:
Перша догана була видана за нібито неправильне призначення людини на посаду капітана. Хочу зазначити, що це призначення було погоджено зі слідкуючим адміністратором Каріною Безсоновою, яка запропонувала поставити цю людину на посаду. Я виконав її рекомендацію. Після цього ГС держ дав мені лише 15 хвилин, щоб звільнити цю людину, що я і зробив.
Друга догана була видана через "халатне ставлення до своїх обов’язків". Проте очевидно, що причиною було упереджене ставлення до мене, оскільки всі мої звіти значно перевищували за якістю звіти інших лідерів.
На підставі вищезазначеного я вважаю, що покарання було упередженим і несправедливим. Це був мій третій термін на посаді, і мені залишалося відстояти лише 8 днів. Зняття з посади не враховувало мої досягнення та вклад у розвиток структури.
Окрім цього, я наполягаю на відстороненні адміністратора Олександра Пулі від виконання своїх повноважень. На нього неодноразово надходили скарги від інших людей, і загальна думка свідчить, що він не подобається більшості, а також неналежним чином виконує свої обов’язки. Його дії часто упереджені й викликають незадоволення серед учасників.
Я вимагаю:- Перегляду рішення про моє зняття з посади та скасування несправедливих доган.
- Відсторонення адміністратора Олександра Пулі від виконання його обов’язків через численні скарги та неналежне виконання роботи.
Прошу розглянути цю ситуацію та забезпечити справедливість у прийнятті рішень.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не розповсуджується з чату лідерів.
- Дата походження: 30.12.2024
Останнє редагування: