Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Некит Тюбикович

𝙏𝙮𝙪𝙗𝙞𝙠𝙞𝙁𝙖𝙢𝙦
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
153
Реакції
211
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Дилер
  2. Особистий нікнейм: Ваня Авторитетов
  3. Суть скарги: Вітаю, написання цього звернення пов'язане з моїм блокуванням на 6000 днів. Я вважаю це покарання надмірним та несправедливим. Перед початком битви за територію адміністратор Владислав Дилер, перебуваючи поруч зі мною у скіні священика та з РПГ, стріляв за моїми спостереженнями, у будинки. Я звернувся до нього з питанням: "Чому ти стріляєш у мене?". Після битви мене заблокували на 6000 днів "до оскарження на форумі" без жодної перевірки на порушення правил гри. Спілкування з адміністратором у діскорді не дало жодних результатів – мене просто заблокували за те, що я зазначив факт прицілювання. Я вважаю, що дії адміністратора Владислава Дилера є максимально некомпетентними та халатними. Він проігнорував мої запитання та не надав жодних пояснень щодо своїх дій. Крім того, він, маючи доступ до видачі скінів та зброї (рівень доступу 5+), використовує свої адміністративні права у власних інтересах. Додаю відеозапис як доказ:
    Прошу переглянути моє блокування та скасувати його, враховуючи некомпетентність адміністратора та відсутність моєї вини у порушенні правил гри, також видати мені компенсацію та видати покарання адміністратору.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 05.01.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Під час перевірки, стороннього ПЗ не виявлено.
Ігровий акаунт розблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі