Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роннніі Рівер

Поважний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
160
Реакції
101
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Діана Скакун
Особистий нікнейм: Сенді Тюбикович
Суть скарги:
Вітаю Шановна Адміністрація! Прошу розглянути моє звернення щодо зняття блокування. Я пишу це оскарження бо дуже хочу повернутися на проект, так продовжити грати зі своїми друзями, я допустився великої помилки коли порушував правила. Я дуже жалію про свій вчинок. Я визнаю свою провину та розумію, що зробив грубу помилку. Я зробив це рішення необдумавши нічого. Проте тепер я повністю усвідомлюю не правильність своїх дій.

На даний момент мій обліковий запис заблокований на 05 сервері і до розблокування залишилося ще 26днів, для мене це дуже велика об'єм часу, яку я не хочу втрачати, а хотів би провести на UKRAINE GTA. Я щиро перепрошую за порушення правил проекту та хочу запевнити, що подібне більше ніколи не повториться. Прошу розглянути можливість розблокування на 05 сервері якомога швидше.

Мені б дуже хотілося якомога швидше повернутися до гри на UKRAINE GTA та продовжити насолоджуватися проектом у рамках встановлених правил зі своїми найкращими друзями. Сподіваюся на розуміння та можливість повернутися до гри якомога швидше.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
Дата походження: 21.01.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Вам було надано відповідь, відсижуйте покарання згідно нормативу.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі