Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліна Флібюстер

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
45
Реакції
84
Бали
23
Шановна адміністраціє!
Під час постачання озброєння, що відбулося вчора, на мене було подано скаргу ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-995-Аліна-Маккалістер-ППППО-1-13-1.257180/ ), за результатами якої адміністратор Джонатан Лінкольн виніс покарання відповідно до пункту 1.13.1: «Заборонено вбивати пілота та пасажира гвинтокрилів. Після збиття транспортного засобу вони повинні покинути місце, і їхня участь у постачанні завершується.»

Проте, вважаю, що дане рішення було ухвалене невірно. На наданому у скарзі відео чітко видно, що вогонь вівся виключно по гелікоптеру, що є дозволеним згідно з пунктом 1.13: «Дозволено відкривати вогонь по гвинтокрилах обох сторін. Після виведення його зі строю, відповідна сторона більше не може його використовувати.»,
Попадання куль у гравця відбулося внаслідок знищення гелікоптера і не може розглядатися як навмисне вбивство пілота чи пасажира, якщо б я відкрила вогонь по гравцю після знищення гелікоптера, то згідна, але наразі вважаю не вірно видане покарання.

У зв’язку з цим прошу повторно переглянути скаргу, скасувати накладене на мене покарання та, за можливості, надати компенсацію за витрачений час.
Заздалегідь дякую за розгляд мого звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі