Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Пандовіч

𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
10
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:
Лоренцо Деклоренс
2.Особистий нікнейм: Діма Пандовіч
3.Суть скарги: І так я не згоден з моїм покаранням, так як адміністрація не до кінця розібралась в ситуації і відразу дала бан мені на 10 днів за те що гравець якийсь написав на мене жалобу саме на ту мою жалобу де я пожалувався на його друга, і в моїй тій жалобі пропали відео но перед цим я повернувся з роботи хотів увімкнути музику на ютубі но я не міг зайти на свій акаунт в ютубі всі поролі вводив які знаю на памьять, і нічого все одно помилка помилка, подім заходжу на форум і тут бачу на мене жалобу де гравець написав що я типу видалив відео з жалоби чи ютуба в моїй жалобі ось силка на на ту жалобу на мене https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dd.259469/ і в ітозі після взлому ютуба зразу написана на мене жалоба, но адміністрація відклоняє мою жалобу по причині що не несуть відповідальність за ютуб акаунти і кажуть що ця платформа не касається гри, но при цьому приймають жалоби в яких відео викладено на ютубі но ті відео що були на моєму ютубі у мене на пк є тому можу предоставити їх. Прошу будь ласка онолювати моє покарання
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dd.259469/

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!

Вам вже неодноразово надано відповідь щодо цієї ситуації. Адміністрація не несе відповідальності за безпеку ваших облікових записів на сторонніх платформах, таких як YouTube чи форум. Ви самостійно відповідаєте за їхню безпеку та доступ.

Факт видалення або недоступності відео не може бути підставою для скасування покарання, оскільки ми не можемо перевірити реальність вашого злому. Як вже зазначали ГА та ЗГА, адміністрація не може впливати на сторонні платформи, тому рішення щодо вашого покарання залишається незмінним.

Очікуйте відповіді від Головного адміністратора або Заступника Головного адміністратора.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Адміністрація не несе відповідальності за безпеку ваших облікових записів на сторонніх платформах, таких як YouTube чи форум. Ви самостійно відповідаєте за їхню безпеку та доступ.
Вітаю, покарання видано вірно, враховуючи що ви відбули більшість терміну вам буде знято покарання на перший раз, у майбутньому більш ретельно слідкуйте за безпекою ваших аккаунтів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі