Схвалено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Масик Крутов
  3. Суть скарги: Мене заблокували на 17 днів, за образу рідних, я приношу свої вибачення, я все зрозумів, та більше такого не буде. Прошу надати 2 шанс.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:18.02.2025

Вкладення

• Ковтун Лох.jpg
    Ковтун Лох.jpg
    4 Mб · Перегляди: 75

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
  3. Суть скарги: Мене заблокували на 17 днів, за образу рідних, я приношу свої вибачення, я все зрозумів, та більше такого не буде. Прошу надати 2 шанс.
який другий шанс, ти по кд всіх оскаєш, а тимбільш зачипляєш рідних, подумай над своєю поведінкою!

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
який другий шанс, ти по кд всіх оскаєш, а тимбільш зачипляєш рідних, подумай над своєю поведінкою!
Давай я не буду прикреплять твои скрины, как ты общался в ДС со мной, особенно как бывший администратор) Которого после такого ставить вообще не советую, ок да?

Monika Krutova

Крутова💕
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
86
Реакції
127
Бали
38
Дайте останній шанс, він все зрозумів, і більше такого робити не буде.

VARTA

Козак
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
23
Реакції
9
Бали
6
Шановна адміністрація проєкту Ukraine GTA!

Так, нажаль.. всі ми іноді помиляємось. Ми люди, а отже, нам властиво часом піддаватися емоціям і робити вчинки, про які згодом шкодуємо. Так сталося і в цьому випадку.

Порушник усвідомив свою помилку і глибоко кається. Це головне. Він розуміє, що порушив правила проєкту та допустив неприпустиму поведінку. Проте кожен заслуговує на другий шанс, особливо якщо готовий виправитися. Він засвоїв цей урок, зробив висновки і надалі буде поводитися з повагою.

Проєкт Ukraine GTA — це місце, куди приходять за цікавою грою та гарною атмосферою. Гравець хоче повернутися, щоб довести, що здатний бути частиною цієї спільноти, дотримуючись її правил.

Сподіваюся на ваше розуміння та справедливе рішення.

Айсі

Шановний гравець
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
35
Бали
16
Человека спровоцировали,дайте второй шанс)

ꜰᴀʀᴠɪx

𝗖𝗮𝗿𝗯𝘆𝗙𝗮𝗺𝗾
Реєстрування
11 Кві 2023
Дописи
70
Реакції
94
Бали
21
Людину вивели на емоції,конда б людина почала оскать и тд на емоціях тим більше людина коли відійшла від емоцій зрозуміла свою вину та вибачилась, прошу оскаржити!!

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
Давай я не буду прикреплять твои скрины, как ты общался в ДС со мной, особенно как бывший администратор) Которого после такого ставить вообще не советую, ок да?
свои советы оставь при себе, меня не банили за оск родных, в отличии от некоторых, фанатов своих понапускал, в комменты флудят

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
свои советы оставь при себе, меня не банили за оск родных, в отличии от некоторых, фанатов своих понапускал, в комменты флудят
Советы? Так я тебе про это даже не говорил) Ну да, ты самый главный ф а н а т который сюда пишет. ( миша мазепка ). Отдыхай дорогой)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі