✨ Вітаю, шановний гравцю! ✨
📌 Розпочнемо з виданого покарання
Вам було застосовано блокування за пункт 8:
❗ Систематичне порушення загальних правил Discord-сервера(-ів).
Ви отримали мут на 60 хвилин за порушення пункту 1.1. Проте, попри накладене покарання, ви продовжили порушувати це ж правило, залишаючи емодзі під повідомленнями інших гравців.
У зв’язку з цим вам було застосовано покарання згідно пункту 8, яке за регламентом передбачає перманентне блокування на всіх серверах Discord-проєкту. Однак, вам було надано пом’якшене покарання у вигляді блокування на 10 годин.
Зверніть увагу!
При повторенні подібних порушень блокування буде накладене назавжди та на всіх серверах проєкту.
Відповіді на ваші запитання:
"Не дають попереджень."
Згідно з регламентом покарань, за пунктом 8 попередження не передбачені. Для підтвердження надаю відповідний фрагмент правил:
8. Систематичне порушення загальних правил Discord-сервера(-ів).
Карається: перманентне блокування на всіх Discord-серверах.
"Кого ви понабирали? Де ви їх взяли? Ви хоча б обдзвон проводили?"
Я був прийнятий через систему заявок, інформація про які знаходиться у розділі "Заявки на технічну підтримку".
Мені було проведено співбесіду, за результатами якої я успішно зайняв посаду модератора Discord-сервера. Моє призначення відбулося 04.05.2024, і ця інформація є загальнодоступною у відповідному розділі.
Сподіваюся, що надав вам аргументовану та вичерпну відповідь на всі ваші запитання.
Очікуйте подальшої відповіді від Старшої модерації.