Андрій Харрісон
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2023
- Дописи
- 268
- Реакції
- 474
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
- Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
- Суть скарги:
Прошу перерозгляду попередньої скарги з деяких причин:
1. Не надана відповід у повному обсязі, а точніше відповідь надана лише на те питання, котре я не задавав, а лише добавив до скарги
2. Скарга була направлена до розгляду іншого адміністратора, тому прошу відкрити попередню тему за для її перерозгляду
3. Токаж хочу наголосити що є декілька правил проекту:
1.9.1. Якщо у скарзі міститься неадекватний вміст, образи в тексті написання скарги, або в прикріплених доказах порушення, або не є читабельною (використання великої кількості кольорів, маленький шрифт, фото які не мають відношення до скарги, тощо) - скарга не підлягає розгляду.
Жодного нечитабельного тексту немає, зміст був адекватний, образ не було.
1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.
Порушення було виявлено на форумі, та докази надані не іншим гравцем, а мною з посилання на іншу скаргу котра є у вільному доступі(що вже не є докакаміи іншого гравця), створена тема була від мого імені що також не підлягає до пункту 1.9.2
1.9.3. Адміністрація може розглянути скаргу, якщо у ній присутні критичні порушення, про які було повідомлено під час написання скарги, а саме будь-які образи, реклама сторонніх проєктів / стороннього ПЗ / ресурсів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпал міжнаціональної ворожнечі, використання багоюза або шкода UKRAINE GTA.
Саме тому була нада скарга, в кортрій були порушення що наносять шкоду UKRAINE GTA у вигляді нанесення шкоди 04 серверу втручаннями у ігровий процес адміністрацією.
1.17. Правила UKRAINE GTA є пріоритетними, ніж правила введені на сервері, є винятки.
Також прошу звернути увагу що в попередній скарзі було відмічено порушення правил прокту, що є вище за будь які інші правила (звістно я пам'ятаю про виключення, але невже і далі будуть виключення даватись лише адміністрації?)
Також правила подання скарг:
Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях Керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм).
Скарга була подана не на (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо), а саме тому вона була направлена на форум, за для розгляду, а не у приватні повідомлення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
- Дата походження:25.02.2025