Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
474
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
  2. Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
  3. Суть скарги:
    Прошу перерозгляду попередньої скарги з деяких причин:

1. Не надана відповід у повному обсязі, а точніше відповідь надана лише на те питання, котре я не задавав, а лише добавив до скарги
    2. Скарга була направлена до розгляду іншого адміністратора, тому прошу відкрити попередню тему за для її перерозгляду
    3. Токаж хочу наголосити що є декілька правил проекту:

1.9.1. Якщо у скарзі міститься неадекватний вміст, образи в тексті написання скарги, або в прикріплених доказах порушення, або не є читабельною (використання великої кількості кольорів, маленький шрифт, фото які не мають відношення до скарги, тощо) - скарга не підлягає розгляду.
    Жодного нечитабельного тексту немає, зміст був адекватний, образ не було.

1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.
    Порушення було виявлено на форумі, та докази надані не іншим гравцем, а мною з посилання на іншу скаргу котра є у вільному доступі(що вже не є докакаміи іншого гравця), створена тема була від мого імені що також не підлягає до пункту 1.9.2

1.9.3. Адміністрація може розглянути скаргу, якщо у ній присутні критичні порушення, про які було повідомлено під час написання скарги, а саме будь-які образи, реклама сторонніх проєктів / стороннього ПЗ / ресурсів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпал міжнаціональної ворожнечі, використання багоюза або шкода UKRAINE GTA.
    Саме тому була нада скарга, в кортрій були порушення що наносять шкоду UKRAINE GTA у вигляді нанесення шкоди 04 серверу втручаннями у ігровий процес адміністрацією.

1.17. Правила UKRAINE GTA є пріоритетними, ніж правила введені на сервері, є винятки.
    Також прошу звернути увагу що в попередній скарзі було відмічено порушення правил прокту, що є вище за будь які інші правила (звістно я пам'ятаю про виключення, але невже і далі будуть виключення даватись лише адміністрації?)

Також правила подання скарг:
    Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях Керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм).
    Скарга була подана не на (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо), а саме тому вона була направлена на форум, за для розгляду, а не у приватні повідомлення.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження:25.02.2025

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, відповім на ваші три питання які ви вказали:

1) Скарга була складена в незрозумілому порядку де ви перше вказуєте пункти з правил UG, потім переходите до парламенту, а в доказах видачі покарання взагалі вставляєте посилання на скаргу іншого гравця. Скарга також була складена від 3 - ого лиця так як ви не маєте причетності до цих ситуацій.

2) Немає правила яке зобов'язує відповідати в скарзі тому адміністратору якого ви вказали. Скарга була складена на ГС Держ тому в це в компетенції ГА/ЗГА розглядати цю скаргу.

3) Тут вже ви просто перечислюєте окремі пункти правил UG, де прямого питання я не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі